Torsdagsmatchserien 2016 sluttede af med sommervejr i september

torsdagsmatch slut2016

Torsdag d. 15. september blev året sidste torsdagsmatch sejlet. Med knarr, M28, hobier og en enkelt Drage på startlinjen blev der sejlet i det sommervejr, som gav sejlads i skjorteærmer og meget lidt vind.

Det blev til en enkelt sejlads denne torsdag før solen gik ned og vinden forsvandt helt. Vinder af sejladsen hos knarr blev Søren Leopold i OD-121, og selvom han har blandet sig i topstriden, så var det ikke nok til at vinde torsdagsmatchserien.

Vinder af serien blev - endnu engang - Jock Hartvig-Andersen i OD-101. Han blev fejret og overrakt vandrepokalen, da der blev hygget med moleøl og pølser ved Sejlsportsligaens telt efter sejladserne. Ikke nok med at det er OD-101's andet år i træk som vinder af rækken, så har båden ligget på den samlede førsteplads siden maj 2015!

Resultater for hele sæsonen kan ses ved at klikke her.

torsdagsmatch hygge pa land
Hygge på land efter sejladserne ved Sejlsportsligaens telt på Nordmolen.

Skovshoved Sejlklub vil gerne takke alle deltagere for at have været med i årets torsdagsmatcher og håber at se jer alle - og gerne flere i 2017.

Tekst, billeder og resultatberegning af Jon Møgelhøj