Torsdagsmatch - Slutstillingen 2015

En flot torsdagsmatch-sæson er forbi - flere gange med flere både på startlinjen i knarrklassen end mange andre bådtyper kan præstere til deres mesterskaber. Helt op til 16 både har vi haft på startlinjen og med 24 forskellige både i løbet af sæsonen.

Man kan ikke helt sige at der har været spænding om førstepladsen. Jock Hartvig-Andersen i OD-101 har ligget forrest i den samlede stilling lige fra første torsdag i sæsonen til den sidste. På de næste placeringer kom Søren Leopold i OD-121 og Jakob Zarp i OD-118. De sidste sæsoners vindere Kim Bruhn-Petersen og Thomas Olsen blev i år forvist til hhv. 7. og 5. pladsen.

Den fulde resultatliste kan ses på linket her.

Alle torsdage (på nær en enkelt) er for knarr'ene afsluttet med hygge rundt om "Mellerups Diner", som Skovshoved Sejlklubs grill for længst er blevet omdøbt. Betaling for grillpølser, øl og sejlads kan ske via dette link. En oversigt over hvornår de enkelte knarr har været til stede sendes på mail.

Også hobierne har været på vandet i år - godt nok slet ikke lige så mange, eller lige så ofte som knarrene. Modsat knarr'ene har der været byttet lidt rundt på førstepladsen i denne klasse, hvor Claus Engelsen (med skiftende gaster) startede sæsonen bedst, men blev hen over sæsonen overhalet af brødrene Krappe-Christensen. Slutstillingen hos hobierne blev:

1. Brdr. Krappe-Christensen
2. Claus Engelsen (med skiftende gaster)
3. Stine Nielsen (med skiftende gaster)
4. Mikis Mortensen (med skiftende gaster)
5. Bille og Maiken

SKS vil gerne sige tak for en god sæson til både knarr- og hobie-klasserne. I kan være helt rolige - vi vender tilbage næste sæson med endnu en omgang torsdagsmatch. Vi glæder os allerede til det igen bliver lyst (og varmt) nok til igen at lægge en bane ud til jer.

Torsdagsmatch 100915