SKS Friday Night Sailing

M28

 

Kære SKS'ere

Som det ser ud på DMI, så forsætter regnen fredag aften. Det bliver i hvert fald trist vejr. Vi har derfor besluttet at flytte Friday Night Sailing til en anden fredag.

Det bliver en fredag efter juni, i det der afholdes hhv. SKS M28 stævne på søndag samt Student Race weekenden efter. For yderligere information om disse arrangementer, se hjemmesiden.

Vi ses på havnen!

DMI 15 06 2016

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kære SKS medlem,

Vi gentager successen med Friday Night Sailing. Nu igen fredag den 17. juni, hvor alle interesserede kan mødes foran SKS sejlerhuset kl. 17.00.

Programmet for Friday Night Sailing bliver altid lagt på selve dagen, bestemt af vind og vejr. Vi fordeler os i klubbens både og sejler en tur sammen. Man må selvfølgelig også meget gerne støde til i egen båd. Dette er ikke et kapsejlads-arrangement - alle venter på hinanden...

Efter hjemkommen tænder vi op i grillen og tilbereder burgere eller tilsvarende, mens vi nyder et par kolde forfriskninger og lærer hinanden bedre at kende. Der afregnes for betaling til mad og drikke.

Du kan tilmelde dig via KLUBMODUL (enten kun sejlads eller med grillhygge).

Vi håber at se dig!

Formand Jesper Meulengracht og SKS sejler Randi Rix

 

Go to top