Så sker det! Den nye havn åbner helt officielt

Kære alle medlemmer i Skovshoved Sejlklub

Så kommer dagen! Søndag d. 22. maj åbner Skovshoved Havn endelig. Efter tre års byggerod er havnen nu næsten færdig, og det skal vi fejre. Havnen version 3 skal nu officielt indvies og åbnes. Sæt derfor kryds i kalenderen til en festlig dag på vores havn søndag d. 22. Maj.

Den officielle åbning med taler sker kl. 14.00. Men allerede fra kl. 12.00 håber vi at klubbens medlemmer har tid og lyst til at kigge forbi Sejlerhuset, hvor klubben åbner dørene for medlemmer og andre interesserede. Vi tænder grillen og serverer en pølse og giver en øl til de medlemmer, der har lyst til at kigge forbi.

Derudover vil vi gerne give prøveture i vores klubbåde til dem, der kunne være interesseret. Det sker mellem 12 og 14. Til Sejlcenterets medlemmer kommer der en særskilt invitation til dette, da vi naturligvis skal bruge nogen førere til at give prøveture.

I forbindelse med åbningen af Skovshoved Havn version 3 har sejlklubben arrangeret en klubaften, hvor en lokalhistoriker kommer forbi og fortæller om havnens historie. Så vores fejring af den nye havn starter egentlig allerede onsdag d. 18. Maj. Læs mere her

Bestyrelsen håber at se rigtigt mange af jer til denne festdag. Vi glæder os i hvert fald rigtigt meget til se jer alle på havnen.

Oversigtskort baggrund

Klik på dette link for at komme til kommunens side med billeder af havnen fra hele byggeriperioden.

Jon Møgelhøj