Vinterens arrangementer i SKS

Husk at selvom sæsonen måske er ved at være slut for de fleste sejlere, så ligger sejlklubben ikke stille.

Lørdag d. 31. oktober 2015 har vi den årlige sæsonafslutningsfest, hvor vi fejrer den netop overståede sæson - samt fejrer de sejre vores klubkammerater har fået på kapsejladsbanerne.

Onsdag d. 16. december 2015 har vi det traditionelle andespil, som er klubbens juleafslutning. Kom forbi til julemad, andespil og julehygge (og kom måske hjem med nogle præmier). Tilmelding er nødvendig - læs mere her (hvor man også kan tilmelde sig).

Ganske som de forrige vintre vil vi også invitere til forskellige maritime foredrag i klubben i løbet af vinteren. Første gang bliver onsdag d. 13. januar 2016, hvor Dansk Sejlunions sportschef Thomas Jacobsen gæster Skovshoved med et foredrag om det kommende OL og de danske chancer ved dette OL. Næste gang bliver onsdag d. 3. februar 2016, hvor temaet er træskibe og ikke mindst det ældste stadigt sejlede trælystfartøj i Danmark, Runa, som efter mange års eksil er på vej tilbage til hjemhavnen Skovshoved. Foredragsholder er SKS'eren Peter "SIF" Nielsen.

Udover dette vil vi som tidligere år have navigationsundervisning, vintertræning for jollesejlere og kurser i kapsejladsreglerne. Mere om dette på hjemmesiden i løbet af vinteren.

havnen i snevejr claus juel

Tekst af Jon Møgelhøj og billede af Claus Juel Jensen