Pinsetur for SKS'ere 2015

Dragør havn

Kære Sejlcentermedlem og SKS bådejer

Søndag d.24. maj inviterer SKS Sejlcenter til den årlige pinsetur, hvor vi – hvis vinden vil det – sejler en tur til Dragør og spiser frokost, som sejlcenteret vil stå for.

Igen i år har vi valgt at lave arrangementet for alle SKS medlemmer og har derfor også inviteret SKS bådejere med.

Vi har bestilt godt vejr og de modige bør huske badetøj og håndklæde. I tilfælde af, at vejrguderne ikke har hørt vores ønsker, så medbring rigeligt med varmt tøj.

Vi mødes ved Sejlerhuset kl. 9.30, og vi forventer at være hjemme igen omkring kl. 18.

Det plejer at være en rigtig hyggelig dag, hvor man har mulighed for at møde andre glade sejlere fra Sejlcentret. Og vi glæder os til at byde nye SKS ejere velkommen til denne dag, så meld dig endelig til.

Det koster 100 kr. at deltage, som dækker frokost, havnepenge mv. Pengene skal betales med dankort ved tilmeldingen, som skal ske senest 20/5-2015.

I bedes selv medbringe drikkevarer (inklusiv evt. kaffe og the) til hele dagen.

Vi vil gerne tænde op i grillen om aftenen til fælles spisning. Ved tilmeldingen skal du vælge, om du vil deltage i en af tingene, eller begge dele.

Menuen vil her være noget let og hurtigt, såsom pølser, hakkebøffer, burger, salat o.lign samt øl og vin.

Dette vil koste 140 kr.

Pinseturen arrangeres på frivillig basis, og vi har brug for nogle hænder til at tilberede frokost og aftensmad. Hvis du har lyst til at hjælpe med det, så kryds af i tilmeldingsformularen. Hvis der er nogen der vil bage en kage ville det være dejligt.

Tilmeld dig her:

Hvis der er problemer med tilmeldingen, så skriv til

Vi glæder os til at se jer

På vegne af sejlcenteret

Susanne Allerup