Friday Night Sailing - en hyggelig premiere

SKS FNS 1 cropI nærmest vindstille gled 2 M28'er og en Albin tilbage på deres pladser foran Sejlerhuset. Grillen var allerede sat frem og stod og røg lidt, og Susanne var i gang med at forme hakkebøfferne til burgere i køkkenet. Således afsluttede vi sejlads-delen i SKS' første Friday Night Sailing. Vi havde fyldt bådene godt op med sejlere, var stævnet ud til livligt vand og vind fra NØ lidt over 5, og nu var vinden løjet helt af, så anløbet foregik i stoisk ro.

Med sodavand og øl til den tørst, der opstår efter et par timer på vandet, gik vi i gang med at tilberede grønt og bøfferne blev grillet med en osteskive til liebhavere. Deltagerene var et bredt udnit af aktive sejlere i SKS, tilsat et par enkelte venner, der ville prøve at opleve hyggen ved sejlsport. Og Friday Night Sailing er et perfekt koncept til dyrkelse af det sociale klubliv og den mere afslappede side af sejlads. Fra helt unge studerende til de midaldrende sad vi resten af afenen og sludrede i Sejlerhuset, mens mørket faldt på i den klare forårsaften.

Der går nogle få uger, så gentager vi Friday Night Sailing, hvor alle er velkomne. Arrangementet vil blive annonceret på hjemmesiden her samt Facebook. 

SKS FNS 4

Go to top