Andespillet 2014: Så blev det også jul i Skovshoved Sejlklub…

69 medlemmer fra de helt unge til de helt… øh… ”ikke-så-unge” var mødt op en råkold og blæsende december aften, onsdag d. 10. december, for at afholde SKS’ traditionelle juleafslutning – Andespillet.

Først bød Thomas på en god omgang julemad med flæskesteg med efterfølgende ris ala mande. Dernæst gik Andespillet i gang, hvor der blev dystet om julepræmier så som andestege (heraf navnet), flæskestege, julesild, juleøl og andre julegodter. Hovedpræmien var en julekurv med alt hvad der skal til en god julemiddag. Der skulle en lodtrækning til før vinderen af den blev fundet, da både Martin Mellerup og formand Jesper Meulengracht havde pladen fuld i sidste spil, men sidstnævnte løb med præmien.

Tak til alle fremmødte for en hyggelig aften og tak til Lykkeberg Sild, Holte Vinlager på Smakkegårdsvej og Hovmesteren for at sponsorere præmier.

Og så er der ikke andet tilbage fra klubmesteren end at ønske alle en god jul og godt nytår. Vi ses i 2015-sæsonen – husk at vi allerede i januar har den første klubaften, når Claus Engelsen kommer og fortæller om to-skrogs-sejlads den 13. januar.

Andespil2014

Tekst og billede af Jon Møgelhøj