Foredrag - Glæden ved to-skrogs-sejlads

Et indblik i Hobie-sejler-verdenen  -   et engagerende foredrag fra Skovshoveds Hobie-Fleet.

Claus Engelsen Hobieforedrag small

SKS' medlemmer fik tirsdag aften et inspirerende  -   interessant  -  og medlevende foredrag om Hobie-sejlads af Claus Engelsen
- leder af Skovshoved Sejlklubs Hobie-afdeling  og  Fleet-kaptajn for Hobie-Fleet 815 som dækker Øresund og Nordsjælland.

Mon ikke lytterne efterfølgende drømte om farverige hobies flyvende på Hawaii?   Eller Claus som bliver fisket op på pontonen
i Middelhavet ud for Barcelona  -   eller drømme om forårets snarlige komme og mulighed for at sejle fra Skovshoved Havn igen
-  måske i en prøvetur i en Hobie?

Tusind tak til Claus for en inspirerende aften

/// oprindelig invitation ///

Selvom det er vinter, og der ikke er en havn pt. så er SKS ikke gået helt i hi. Skovshoved Sejlklub vil i løbet af vinterhalvåret invitere alle medlemmer til medlemsaftener.

Tirsdag d. 13. januar vil vores hobie-entuatiast Claus Engelsen komme og fortælle om glæden ved to-skrogs-sejlads.

Foredraget foregår i klublokalet fra 19-21, og vi vil gerne opfordre alle til at komme allerede kl. 18, så sørger Thomas for god mad.

Tilmelding er ikke nødvendig.

IMG 0153-2

/Jon Møgelhøj