Medlemsaften om Nordkaperen

Selvom det er vinter, og der ikke er en havn pt. så er SKS bestemt ikke gået i hi.   Bl.a. inviterer Skovshoved Sejlklub i løbet af vinterhalvåret  alle medlemmer til medlemsaftener.

Onsdag d. 4. februar får vi besøg af Nicolai, som har været med Nordkaperen på togt. Han vil rent bogstavlig talt fortælle historier fra de syv verdenshave.

Kom med på eventyr med Troels Kløvedals gamle skib, når Nicolai Vædele fortæller om sine togter med skibet. Hør om sidste sommers togt, der førte Nordkaperen langs Europas kyster til Middelhavet igen - fra Flensborg via den Biscayiske Bugt og Gibraltar til Ithaka i Grækenland med et videnskabeligt projekt om bord. 
 
Du kan også høre om Nordkaperens sejladser på troperne, der førte skib og besætning fra verdens nyeste demokrati, den lille ø Østtimor, til de sagnomspundne krydderiøer i Banda-havet, rundt om Borneo, over det Sydkinesiske hav, igennem piratstrædet ved Malaca. Hør om palmestrande, smukke koralrev og fremmede mennesker, men også om alvorlig sygdom, hårdt vejr og hvordan man skiller et 106 år gammelt skib totalt ad under den brændende tropesol i Thailand. Og samler det igen sammen med en flok frivillige unge mennesker.
 

Foredraget foregår i klublokalet fra 19-21, og vi vil gerne opfordre alle til at komme allerede kl. 18, så sørger Thomas for god mad.

Tilmelding er ikke nødvendig.

nordkaperen

/Jon Møgelhøj

Go to top