Årets store hyggelige afriggerfest

Selvom vi pt. ingen havn har, så kan SKS stadig finde ud af at mødes. 75 medlemmer var mødt frem til den traditionsrige Afriggerfest, som foregik lørdag d. 25. oktober.

Her blev årets mestre hyldet:

•          Gustav Wantzin – Danmarksmester i europajolle
  •          Kristine Mauritzen – VM-sølv i europajolle
  •          Emil Kjær – Nordisk mester i optimistjolle
  •          Peter Bøttcher – Danmarksmester i knarr
  •          Thomas Paasch – Nordisk mester i A-Cat
  •          Maria Reinholdt – Junior Danmarksmester i Yngling

Derudover blev den prestigefyldte ”Årets SKS’er” uddelt til Lars Nordbjærg for hans store arbejde med ligaen og for sit arbejde med at nedbryde de sædvanlige afdelingsskel, som klubben i nogen sammenhænge er lidt for præget af. Ligaen og Lars’ arbejde med den har været med til at få sejlsport og Skovshoved Sejlklub i medierne. Stort tillykke til Lars, hvis navn nu for altid vil være at finde på væggen i klubhuset.

Lars NordbjærgLars Nordbjærg til ligastævne i Rungsted, juni 2014 (foto: Søren Svarre, Sejlfoto.dk).

Efter formandens tale og uddelingen af vandrepokalen til Lars Nordbjærg gik medlemmerne til bords til en hyggelig middag, hvor Thomas diskede op med lækker mad inden den stod på musik og dans for de festglade til langt ud på natten.

Næste arrangement i SKS er vores traditionelle juleafslutning ”Andespillet”, som bliver onsdag d. 10. december. Vi glæder os til at se mange af jer.

/Jon Møgelhøj