Sæsonafslutningsfesten - årets store fest i SKS - inkl. tilmelding

Sidste års sæsonafslutningsfest var en kæmpe succes, hvor mere end 120 medlemmer deltog og de sidste gik hjem efter kl. 3 om natten. De ældre i klubben fik lejlighed til at hilse på de unge håb og deres forældre, alle fik lejlighed til at tale med bestyrelsesmedlemmerne under hyggeligelige forhold, unge som ældre var på dansegulvet, der blev snakket sejlsport, klubfremtid og røverhistorier i lange baner og i det hele taget kunne medlemmerne nyde samvær i den klub, som danner rammen om deres fritid.

Bestyrelsen håber, at vi i år kan gøre det endnu bedre, så vi har flere medlemmer med og at festen holder endnu længere. Derfor er alle sejl på skuden, for at skabe en fantastisk sæsonafslutningsfest her i 2014!

Festen kommer til at foregår lørdag den 25. oktober kl. 17:00.

Aftenen starter med at klubben er vært for lidt drikkevarer, mens vi taler om hvordan den fantastiske sommer er blevet brugt på havet. Formanden vil ganske givet afbryde hyggesnakken med en tale og der er et hav af priser, der skal deles ud. Bla. skal vi hylde årets SKS'er, de som har hjemtaget medaljer til klubben, de som har gjort noget for kammeratskabet i ungdomsafdelingen, de som har gjort sig særligt bemærket i løbet af året osv.

Vores hovmester disker op med det bedste fra køkkenet, der er bestilt en DJ, som ikke går hjem før dansegulvet er tomt, der er fyldt op i baren med drikkevarer til såvel voksne som børn og vores dejlige klubhus vil være pyntet op efter alle kunstens regler. Så rammerne er på plads, nu er det bare op til medlemmerne at udfylde dem.

Det er bestyrelsens håb, at der kommer medlemmer og sejlere i alle aldersklasser, hvorfor opsætingen på aftenen, vil give mulighed for at man kan være sammen med dem man kender bedst - men også mulighed for at være sammen med de fra andre afdelinger og andre aldersgrupper.

Kort sagt sæt kryds i kalenderen den 25. oktober, for dette er en fest som man som SKS medlem ikke vil gå glip af! Og hvis der er kærester, ægtefæller, venner eller andre som ikke er medlemmer (endnu) er man velkommen til at tage dem med.

Rent praktisk er det allerede nu muligt at melde sig til feste.

For medlemmer fra 15 år og op koster det 220 DKK
For deltagere under 15 år koster det 160 DKK
For ikke medlemmer koster det 300 DKK

Tilmelding sker via dette link.

Hvis du har ønsker til, hvem du gerne vil sidde sammen med, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Hvis du ikke ønsker at tilmelde dig via klubmodulet, skal du tage fat i Jan på kontoret pr. telefon eller mail.

Bestyrelsen ser frem mod en hyggelig aften sammen med alle de andre medlemmer.

Skovshoved Sejlklub

e-jolle vm06 - 9