Andespil og kåring af Årets SKS'er

Ved et meget vellykket Andespils-arrangement blev årets SKS’er udnævnt - og Jørgen var et naturligt valg.

nyjorgenaaretssks

Foto:  En glad Jørgen har fået overrakt vandrepokalen af Jan

Jørgen Mellerup har om nogen fortjent titlen som årets SKS’er og Jan Schlüter begrundede i sin overrækkelse af pokalen, at Jørgen er den som altid har sørget for alting  -  uden at blive bedt om det  -  og uden at gøre noget større væsen af det  -   men altid med venlighed, ordentlighed og stort hjerte for SKS.

I flæng kan nævnes at være ankermand for og dommer i den ugentlige KNARR-kapsejlads,  -  at sørge for at der kommer et SKS-skilt på sejlerhuset  -  blomster i kummerne incl vanding hele sommeren  -  og ikke mindst at der er orden og styr på tingene i sejlerhuset og kapsejlads-containeren.

I 2013 modtog Jørgen Nordea’s Idrætslederpris  -  og i beskrivelsen stod der om Skovshoved Sejlklub’s ildsjæl: “den positive, aktive, arbejdsomme og altid venlige Jørgen Mellerup”. Så et fortjent og stort til lykke til Jørgen, som nu bliver nævnt på tavlen som hænger i klublokalerne på syd-væggen i restauranten sammen med navnene på tidligere modtagere af prisen.

andespil2017

Foto:  Koncentration og spænding blandt deltagerne når Rikke kontrollerer et BANKO

Aftenen startede for de flestes vedkommende med fælles spisning af dagens ret, og hovmesteren havde lavet den lækreste flæskesteg med virkelig sprød svær.

Det traditionsrige andespil var hyggeligt som det plejer  -  der var stort fremmøde  -  og det var absolut ikke nogen hindring at være barn  -   mange unge fik præmier i form af ænder og flæskestege  -  og øl,  som dog blev omvekslet til lækkert slik.

I år var der ingen rullepølser  -   men det var der vist ikke mange som begræd. Tak til alle for en hyggelig aften og ikke mindst tak til SKS, som har gjort andespils-traditionen mulig.

/AKB