JUBI-sejladsen 2016

Nyt pr. 15. august:

AFLYST!

Da der ikke er nogen tilmeldte både, så sejler vi heller ikke ud og lægger bane. Vi går i tænkeboks for at finde en ny model og vender tilbage i 2017.

Kære Sejler,

I forbindelse med Skovshoved Sejlklubs 94-års fødselsdag lørdag d. 20. august 2016, inviterer klubben til den årlige JUBI-sejlads. Der sejles ud for Skovshoved Havn og vi sejler efter ”SKS DH-mål” (som er DH-mål, som vi muligvis vil skrue lidt på). I ugen op til jubi-sejladsen besluttes det, om vi skal sejle på bane eller om det bliver distance (når vejrudsigten er klar).

Sejladsen er åben for alle Skovshoved Sejlklubs kølbådsejere samt sejlere i klubbens både.

Tilmelding til JUBI-sejladsen forgår via vores klubmodul og fristen for tilmelding er søndag d. 14. august.

Vi skyder dagen igang med morgenmad inkl. Gl. Dansk på terassen foran Sejlerhuset. Deltagelse i morgenmaden koster kr. 50,- pr. person og skal betales sammen med tilmeldingen i klubmodulet.

Efter sejladsen byder SKS på en moleøl og hovedpræmien – den evigt vandrende ”Erik Aagaards Mindepokal” – uddeles foran klubhuset.

Vi opfordrer så mange som muligt, til at blive til en hyggelig frokost i restauranten. Bestilling af bord sker ved at kontakte restauranten på telefon 3964 3046 eller via dette link Noter gerne i bookningen at I er Jubisejlads-sejlere, så vi alle kan sidde sammen.

Tidsplan for dagen:

Kl. 8.30 Morgenmad i Sejlerhuset

Kl. 10.00 Første start

Kl. ca. 14.00 Moleøl og uddeling af Erik Aagaards vandrepokal foran sejlerhuset

Vi glæder os til at se mange af jer til en hyggelig dag i Skovshoved Sejlklub – med både hygge og forhåbentlig også en god sejlads på vandet.

jubi 15 billede 3

Jon Møgelhøj